Minix introduceert een USB-C hub met M.2 SSD ondersteuning

Minix Neo Storage kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Apple gebruikers opgelet, Minix komt voor deze zomer met een must-have accessoire. De nieuwe Minix Neo Storage is een USB hub met verschillende aansluitingen, gecombineerd met een M.2 SSD voor extra, snelle opslag.

120GB of 240GB Opslagruimte

Minix gaat twee uitvoeringen van de Minix Neo Storage op de markt brengen. De 120GB uitvoering gaat €79,99 kosten. Voor €99,99 koop je een Minix Neo Storage 240GB. De basisuitvoering van een MacBook Pro omvat slechts 128GB en is op deze manier dus goed en goedkoop uit te breiden. Apple rekent zo’n €200 voor een upgrade van 128GB naar 256GB. Bovendien zitten de SSD’s van Apple gesoldeerd op het moederbord. Ze zijn dus niet zelf te vervangen.

De schrijfsnelheid van de 120GB M.2 SSD ligt op 350MB per seconde. De leessnelheid ligt op 365GB per seconde. De 240GB variant krijgt een schrijfsnelheid van 400MB per seconde. De leessnelheid ligt op 415MB per seconde. Voor die twee tientjes verschil is het doorsparen voor de duurste versie dus een no-brainer.

De Hub

Naast deze onboard opslagruimte, krijg je ook een USB-C hub met veel mogelijkheden. Je krijgt één USB-C aansluiting met power delivery ondersteuning. Daar kun je dus jouw MacBook adapter op aansluiten. Daarnaast krijg je een 4K 30Hz HDMI aansluiting en twee USB-A 3.0 aansluitingen.

Minix Neo Storage kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events