GadgetGear.nl
Homey Cameras

Homey gaat camerabeelden laten zien

Homey, de Nederlandse smart home hub, heeft vandaag een mooie feature toegevoegd. Namelijk Homey Cameras. Vanaf versie 2.2.0 zit deze functie in de Homey software.

Met Homy Cameras kun je nu beelden van IP camera’s in de Homey app bekijken. Homey zegt een enorme lijn camera’s te ondersteunen. Van professionele modellen tot goedkope IP camera’s voor thuisgebruik.

Homey Cameras

Je kunt de camerabeelden nu deel uit laten maken van jouw flows. Bijvoorbeeld door automatisch een snapshot te laten versturen wanneer iemand aanbelt. Deze gaat dan direct naar jouw smartphone.

Komend weekend hebben we dus weer wat te experimenteren!

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten