GadgetGear.nl

Hoe LiFi entertainment kan veranderen voor Air France

De luchtvaart blijft naarstig op zoek naar een alternatief om passagiers connected diensten te leveren. Internet vanuit de vliegtuigstoel zou een lucratieve inkomstenbron kunnen zijn. Air France lijkt te gaan voor een LiFi oplossing. WiFi maar dan via OLED verlichting.

LiFi is een zeer snelle netwerkverbinding die wordt opgezet op basis van verlichting. Voor thuis is dat lastig, maar in het vliegtuig zit je op een vaste plek. Het doel van Air France is om dit aan te bieden voor entertainment. Daarvoor is onder anderen UBISOFT in deze proef betrokken evenals Oledcomm, de bedenker van LiFi. Hoe het er voor jou als passagier precies uit gaat zien is nog onbekend. We voorspellen een USB-C dongle o.i.d.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten