De luchtvaart blijft naarstig op zoek naar een alternatief om passagiers connected diensten te leveren. Internet vanuit de vliegtuigstoel zou een lucratieve inkomstenbron kunnen zijn. Air France lijkt te gaan voor een LiFi oplossing. WiFi maar dan via OLED verlichting.

LiFi is een zeer snelle netwerkverbinding die wordt opgezet op basis van verlichting. Voor thuis is dat lastig, maar in het vliegtuig zit je op een vaste plek. Het doel van Air France is om dit aan te bieden voor entertainment. Daarvoor is onder anderen UBISOFT in deze proef betrokken evenals Oledcomm, de bedenker van LiFi. Hoe het er voor jou als passagier precies uit gaat zien is nog onbekend. We voorspellen een USB-C dongle o.i.d.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.