GadgetGear.nl

Willem van Oranje herleeft als chatbot

Altijd al eens met Willem van Oranje willen chatten? Sinds kort kan het. De educatieve uitgeverij ThiemeMeulenhoff heeft een chatbot laten ontwikkelen om dit mogelijk te maken.

Willem van Oranje, alias Willem de Zwijger, was een belangrijk man voor Nederland. Deze Vader des vaderlands loodste de Nederlanden door de 80-jarige oorlog. Hierdoor waren wij in staat om onafhankelijk te worden in 1581.

Via de site www.chatmetwillem.nl kun je jouw vragen aan de Willem der Willems stellen. Gewoon in natuurlijke taal… tenminste, dat is de bedoeling. Er lijken in de praktijk toch maar weinig vragen waar Willem echt antwoord op geeft.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten