Altijd al eens met Willem van Oranje willen chatten? Sinds kort kan het. De educatieve uitgeverij ThiemeMeulenhoff heeft een chatbot laten ontwikkelen om dit mogelijk te maken.

Willem van Oranje, alias Willem de Zwijger, was een belangrijk man voor Nederland. Deze Vader des vaderlands loodste de Nederlanden door de 80-jarige oorlog. Hierdoor waren wij in staat om onafhankelijk te worden in 1581.

Via de site www.chatmetwillem.nl kun je jouw vragen aan de Willem der Willems stellen. Gewoon in natuurlijke taal… tenminste, dat is de bedoeling. Er lijken in de praktijk toch maar weinig vragen waar Willem echt antwoord op geeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.