Lang was je aangewezen op de firewalls van Netgear zelf wanneer je een router kocht. Nu het zet merk een grote stap om de veiligheid verder te verbeteren. Het gaat samen met Bitdefender ‘Netgear Armor Cyber Threat Protection’ aanbieden.

Met haar Orbi Mesh systeem levert Netgear al enige tijd een Mesh netwerk systeem waar wij bij GadgetGear toch ook wel van onder de indruk zijn. Zowel de consumenten versie als de pro versie voor zakelijk gebruik, presteren enorm goed in onze reviews.

Op de Orbi WiFi Mesh systemen is het nu dus mogelijk om Netgear Armor Cyber Threat Protection aan te zetten. Deze dienst wordt door Bitdefender beheerd. Met deze software laag biedt Netgear nog meer bescherming voor het smart home. Om te voorkomen dat jouw slimme Samsung koelkast aan kop loopt in een DDOS aanval op bijvoorbeeld de belastingdienst.

Een abonnement op Netgear Armor Cyber Threat Protection omvat niet alleen de extra beveiliging op de Orbi routers. Je krijgt ook Bitdefender Total Security voor PC, macOS, iOS en Android.

Beschikbaarheid

Alle Netgear Orbi gebruikers kunnen Netgear Armor Cyber Threat Protection een maand lang, gratis uitproberen. Daarna kost Netgear Armor Cyber Threat Protection €69,99 per jaar.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.