GadgetGear.nl
Cherry KC 6000 Slim for Mac toetsenbord

Mechanisch tikken op het Cherry KC 6000 Slim for Mac toetsenbord

Wie een macOS computer heeft en toch wilt tikken op Cherry SX Scissor Switches heeft, met het Cherry KC 6000 Slim for Mac toetsenbord, er een stijlvolle optie erbij gekregen.

De Cherry KC 6000 Slim for Mac is een toetsenbord met alle macOS toetsen, maar ook met een herkenbaar Apple-achtig design. Het toetsenbord is ontwikkeld op een metalen backplate, om hem stevig te maken. De keycaps zijn slijtvast door lasergravure toe te passen.

Cherry KC 6000 Slim for Mac toetsenbord

Om de ergonomie te vergtoten, levert Cherry rubberen voetjes mee. Daarmee is de hoek van het toetsenbord aan te passen. Het toetsenbord heeft een hoogte van 1,5 CM.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten