GadgetGear.nl

Homey biedt ondersteuning voor Gardena

’s Lands vrolijkste domotica hub heeft er weer een interessante app bij. Met de nieuwe Gardena app kun je opnieuw meer apparaten in en om de tuin integreren in jouw smart home.

Met de Gardena app voor Homey, voeg je ondersteuning toe voor de irrigatie bediening, de Silena robot grasmaaiers, de stopcontacten, de sensoren en de waterbediening. Je kunt met deze tools dus het maaien van het gras inplannen, maar ook het besproeien van de tuin en het aanzetten van de verlichting. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten