Logo GadgetGear.nl
De Nest Hub in de Keuken
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Google Nest Hub nu verkrijgbaar

Met het samenvoegen van Nest en de Google Home lijn, zien we nu de eerste smart speaker onder net Nest logo in de winkel liggen. En dat is ook nog eens een smart display. De Nest Hub ligt nu in de winkel voor €129.

De Nest Hub is een Google Home speaker met een smart display erin. Het is het eerste smart display van Google zelf, dus we verwachten er meer van dan het mooie, maar rare Android dingetje van Archos.

Google ziet de Nest Hub echt al het middelpunt van jouw smart home. Hoewel je met Google Assistant het gros van de domotica hardware wel kunt aansturen, maakt de Nest Hub het mogelijk om te zien wat die hardware doet.

De Nest Hub in de Keuken

Natuurlijk is er ook veel ruimte voor entertainment. Spotify en Youtube zijn op de Nest Hub aanwezig. Daarnaast is jouw Nest Hub ook echt jouw hulpje. Iedere ochtend zie je meteen wat er allemaal op de planning staat, wat het weer doet en of je vertragingen hebt onderweg naar jouw werk. Ook kun je beelden van jouw Nest camera opvragen en livestreamen. Check de laagste prijzen op Bol.com en CoolBlue.nl.

Nest Hub kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.