GadgetGear.nl

Google Assistant NL voor Sonos komt in juli

Bij het lezen van de titel hoor ik menig Sonos fan al denken; hè hè, eindelijk… Met de introductie van de Sonos One, beloofde het merk snel te komen met Google Assistant ondersteuning. Nu, een kleine twee jaar later, is het zo ver. Bijna…

Sonos heeft er duidelijk hard voor moeten werken, maar de integratie met Google Assistant lijkt een feit. Google Assistant in per direct verkrijgbaar voor alle gebruikers in de VS. Of iedereen die heel goed doen alsof ze een gebruiker in de VS zijn.

Voor Nederland is het nog even wachten. Sonos lijkt duidelijk met een gefaseerde uitrol bezig. In Nederland mogen we Google Assistant in juli verwachten. Dus nog een kleine anderhalve maand voor wij ‘Hey Google!’ mogen roepen in plaats van ‘Alexa!’.

Met de Sonos Beam zal het zelfs mogelijk zijn de TV te bedienen. Sonos gebruikt hiervoor HDMI-ARC en HDMI-CEC. Ook laat Sonos weten dat een Chromecast Ultra een perfecte compagnon is in die setup omdat je dan ook programma’s kunt aanvragen.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten