Fans van het grote World of Warcraft opgelet. SteelSeries heeft namelijk een nieuwe muis uit de doeken gedaan die speciaal voor World of Warcraft is ontwikkeld. Natuurlijk is het niet superbelangrijk om een speciale muis voor deze ene game aan te schaffen, maar hij ziet er wel heel erg goed uit en bevat de nodige extra’s.

Zo bevat deze muis 11 programmeerbare knoppen voor de game en kan je er verschillende profielen aan koppelen. De sensor van de muis werkt met een precisie van 8.200 DPI en scant het oppervlak 12.000 keer per seconde. Hij bevat een eigen accu en gaat op een enkele lading 16 uur mee. De muis komt in het derde kwartaal op de markt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.