GadgetGear.nl

Razer lanceert nieuwe behuizingen voor zwaardere GPU’s voor laptops

Met de nieuwe Razer Core X Chroma kun je van jouw MacBook Pro eindelijk een echte gaming machine maken, of een machine waar je snel, grote berekeningen op kunt uitvoeren. Simpelweg door een grote desktop GPU direct met de hardware van jouw machine te verbinden.

eGPU

De Razer Core X Chroma is een externe GPU behuizing (eGPU) die via Thunderbolt 3 met jouw laptop of MacBook wordt verbonden. Maar de behuizing doet meer dan alleen de grafische rekenkracht boosten. Je krijgt er een volledige USB hub bij. Dus vier extra USB poorten en een vaste Gigabit netwerkaansluiting.

Voeding

De Razer Core X Chroma komt met een 700 Watt voeding, ruim voldoende om jouw GPU aan te drijven. Daarnaast is nog 100 Watt beschikbaar om jouw laptop over de Thunderbolt verbinding op te laden.

Beschikbaarheid

De Razer Core X Chroma gaat €429,99 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten