GadgetGear.nl
Google Tulip

Google Tulip verbindt tulpen met Google Assistant

Google is al jaren briljant in het maken van lokale grappen op 1 april. Na Google Bike is er nu Google Tulip. Via Google Assistant wordt het gemakkelijker je tulp te onderhouden en er een relatie mee op te bouwen.

Natuurlijk is het één grote grap, maar de Google Tulip video is zeker de moeite waard. Gebruikers van Gmail kwamen vandaag nog een andere grap tegen. Gamification om je mail op te ruimen. Klik je op het instellingen tandwiel, krijg je een potje snake te spelen. Tenslotte heeft de Files app een screen cleaner gekregen, Op allerlei onzinnige manieren zou deze vlekken van het scherm vegen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten