GadgetGear.nl
Logo Instagram

Facebook blundert met Instagram wachtwoorden

Facebook blijkt deze week een behoorlijke oeps te hebben ontdekt. Facebook’s Instagram netwerk blijkt ietswat onvoorzichtig met wachtwoorden te zijn omgegaan. Het gaat om miljoenen wachtwoorden.

Facebook heeft zelf ontdekt dat miljoenen wachtwoorden zonder encryptie waren opgeslagen op de servers. Hoeveel het er exact zijn, is nog onduidelijk. Wel weet Facebook te verzekeren dat de wachtwoorden niet misbruikt zijn. Ongeoorloofd personeel kon niet bij de wachtwoorden volgens het sociale netwerk.

Facebook heeft laten weten contact op te nemen met de getroffen gebruikers.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten