Dit is de Xbox One S All Digital, daaaaag used games!

Xbox One S All Digital kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Microsoft heeft vannacht de Xbox One S All Digital gepresenteerd. Met deze speciale uitvoering van de Xbox One S verruil je de vrijheid van het kopen van discs voor de exclusiviteit van de Xbox marketplace, maar daar krijg je wel een dikke korting voor terug.

Goedkoper

De adviesprijs van de Xbox One S All Digital Edition ligt op €229. Dat is €70 minder dan de reguliere Xbox One S. Daarnaast maakt Microsoft de deal interessant door er meteen een pakket games bij te leveren. Je krijgt meteen Minecraft, Forza Horizon 3 en Sea of Thieves bij de console. Daarnaast prijst Microsoft haar Xbox Game Pass aan. Daarmee krijg je non-stop toegang tot meer dan 100 games voor een vast bedrag per maand. En ja, dan snappen we ook wel dat je die optische drive niet meer nodig hebt. En eerlijk gezegd, ik geloof dat ik maar 5 fysieke discs heb. De rest is allemaal downloads.

Sony faalde met all digital

Microsoft is niet de eerste die probeert de consument hard aan haar digitale shop te koppelen. Sony probeerde dit al eerder met de Sony PSP Go. Winkeliers lieten de console keihard in de schappen liggen omdat ze niets meer konden verdienen aan downloads. Inmiddels kunnen winkeliers ook downloadcodes verkopen. Mogelijk zou dat een reden zijn om toch deze versie van de console in de schappen te leggen. Maar…

Xbox One S All Digital Edition

De nadelen van all digital

Je kunt dus niet meer profiteren van actieprijzen in winkels… of faillessementsuitverkopen. Ook kun je geen gebruikte games meer kopen op Marktplaats of bij de grote gamestores. Laat staan dat je jouw uitgespeelde games kunt doorverkopen om een stukje van jouw investering terug te verdienen.

En dan is er nog een nadeel voor filmliefhebbers. De Xbox One X is nog steeds één van de weinige apparaten die 4K Blu-Ray schijfjes kan afspelen (daar gebruiken we hem op de redactie ook voor).

De Xbox One X All Digital

In hoeverre Microsoft ook de Xbox One X All Digital in de toekomst gaat uitbrengen, is nog onbekend.

Xbox One S All Digital kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dennis van Dijk
Mijn passie zit in muziek en entertainment. Deze passie draag ik graag sinds 2012 uit op GadgetGear.nl.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram