Nu de nieuwe Samsung Galaxy S10 op de markt is heb je een tof hoesje nodig die bij jouw smaak en gebruik past. Er zijn vele soorten hoesjes te vinden voor elk budget. Waar ga jij voor?

Goedkoop en beschermend

Wil je Samsung Galaxy s10 hoesjes kopen voor een lage prijs ? Dat kan! Onderaan de lijst van hoesjes vind je de goedkope hoesjes die de basisbescherming geven aan jouw telefoon die niet mag beschadigen. Je kunt uit diverse leuke designs kiezen of juist voor een transparant design, ook wel TPU hoesjes genoemd.

Stijlvol met slaapfunctie

Elke keer als je je hoesje dicht doet zou je eigenlijk willen dat je telefoon dan automatisch uitgaat als deze nog toevallig aanstaat. Dat kan met de handige hoesjes met slaapfunctie. Je telefoon gaat op stand-by en gaat weer aan zodra je het hoesje opendoet. Zo voorkom je onnodige verbruik van de telefoon of dat je per ongeluk iemand belt.

Hoesjes met meer functies

De Clear View hoesjes zijn een stap verder betreft luxe en dat zie je er meteen vanaf: dankzij een prachtig design en een LED klok op de voorkant heb jij een hoesje waar je de aandacht mee zult trekken. Deze hoesjes zijn in diverse kleuren beschikbaar zodat je altijd eentje zult vinden die bij jou past. Je kunt ook voor een klassieke uitstraling gaan met een stoere leren look. Deze hoesjes zijn dankzij het echte leer erg slijtvast en bieden ook nog eens ruimte voor enkele pasjes, je kunt je portemonnee lekker thuislaten!

Extra sterk voor sport en survival

Misschien heb je een hoesje nodig welke nog een stap verder gaat qua bescherming. Bijvoorbeeld als je de telefoon intensief gebruikt en vooral actief bent met sport en graag foto’s en video’s maakt terwijl je bezig bent. Dan kies je natuurlijk voor hoesjes zoals de Urban Armor, deze is extra dik en erg duurzaam.

Deze post is mede mogelijk gemaakt door gsmpunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.