GadgetGear.nl

Ultraviolet Sluit

Je hebt het vast al vaak gezien, het paarse hoekje op vele Blu-Ray schijfjes en soms ook op DVD’s. Een universele dienst om films ook digitaal te kijken. Ondersteund door vele studio’s. Die dienst staat op het punt te sluiten.

Jarenlang hebben gebruikers codes kunnen inwisselen om een digitale filmbibliotheek op te bouwen. Toch lijkt Ultraviolet niet levensvatbaar, want de stekker wordt eruit getrokken. Per 31 juli 2019 gaat de dienst op zwart.

Tussen 31 januari en 31 juli 2019 kun je gewoon codes blijven inwisselen, maar deze zullen niet altijd meer werken. Wil je toegang houden tot de films, moet je deze koppelen aan een ‘aanbieder’. Voor Nederland is eigenlijk alleen Flixster daarvoor beschikbaar. Je moet jouw My UV account dus voor die tijd aan Flixster hebben gekoppeld. Een flexibele overgang wordt vanuit Ultraviolet in ieder geval niet gegarandeerd.

Na 31 juli kun je volgends MY UV nog steeds codes inwisselen volgens de instructies op de paarse briefjes, maar niet meer via de algemene myuv.com website.

Een reden voor de sluiting wordt niet vermeld en eerlijk gezegd… vinden we de details ook niet heel duidelijk. Zeker niet voor filmliefhebbers die codes hebben gekocht en nu niet zeker zijn dat hun codes veilig blijven. Op de nieuwere UV codebriefjes verwijzen de films van Warner Bros. al naar de lokale Flixster website.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten