GadgetGear.nl
Sony Aibo Robothond

Sony’s nieuwe Aibo kan het huis bewaken

Met de nieuwe Aibo speelt Sony niet alleen in op de liefhebbers van de eerste Aibo die vele jaren geleden op de markt kwam. Het nieuwe robothondje is namelijk een heel stuk slimmer dan het oude model.

De eerste Aibo verscheen nog ver voor WiFi gemeengoed was, laat staan de term ‘smart home’ in de mond werd genomen. De nieuwe Aibo komt op een moment waarop Smart Home technologie heel normaal is. Net als beeldanalyse. Zo kun je de nieuwe Aibo instellen om het huis te bewaken. De camera’s van de robothond kunnen nu gezichten herkennen waardoor de hond alarm kan slaan in geval van een inbraak. Ook kan deze optie gebruikt worden om bekende mensen op een speciale manier te begroeten. De camera op de rug van de Aibo zorgt er nu bovendien voor dat de Aibo het huis in kaart kan brengen en steeds beter leert kennen. Hij moet zich steeds meer als een gewone hond gaan gedragen.

Vooralsnog verkoopt Sony de nieuwe Aibo alleen in de VS en thuisland Japan.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten