Razer heeft een nieuwe serie bestseller producten gepresenteerd. De nieuwe Razer Blackwidow, Kraken en Basilisk zijn een toetsenbord, muis en headset voor de prijsbewuste gamer.

Razer Blackwidow

De nieuwe Razer Blackwidow heeft een aantal features van het Elite model meegekregen. Het belangrijkste zijn de Razer Green switches. De mechanische switches die Razer zelf heeft ontwikkeld. Daarnaast heeft het toetsenbord een dual-side wall ontwerp. Hierdoor zal het toetsenbord minder snel wiebelen.

Het toetsenbord is natuurlijk voorzien van Razer Chroma met verlichting onder iedere toets. Iedere toets is ook als macro instelbaar. De toetsenborden hebben on-board geheugen voor de instellingen, maar slaan profielen ook op in de cloud. De gaming modus voorkomt dat je per ongeluk de windows toets indrukt en uit je game wordt geslingerd.

Razer Kraken

De Razer Kraken volgt de Razer Kraken Pro V2 op. Bovendien heeft deze versie het design en enkele andere elementen van de tournament edition geleend. De hoofdtelefoon is uitgerust met 50mm drivers en de microfoon onderdrukt lawaai uit jouw omgeving. Razer heeft de kussens in de band en van de oorschelpen voorzien van vocht doorlatende en ademende stof. Een verkoelende gellaag maakt het af.

Razer Basilisk Essential

Met de Razer Basilisk Essential zien we een nieuwe basismuis voor gamers. Met een optische sensor van 6.400 DPI is hij prima op snelheid en kan hij tot 220 inch per seconde aan bewegingen registreren. Er liggen 7 programmeerbare Hyperresponse knoppen in en de muis is voorzien van Razer Mechanical Mouse Switches. Ook hier is Razer Chroma verlichting aanwezig.

Beschikbaarheid

De Razer Blackwidow gaat €129,99 kosten. De Razer Kraken €79,99. De Razer Basilisk muis gaat €49,99 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.