GadgetGear.nl
MyCom Logo

MaxICT koopt MyCom

MyCom is weer van eigenaar gewisseld. Na een faillissement eerder dit jaar, komen de winkels nu in handen van MaxICT. Maar de gehoopte doorstart voor de winkels komt er onder deze nieuwe eigenaar niet.

Hoewel MaxICT de historie van MyCOM gaat voortzetten, lijkt het Tilburgse bedrijf geen interesse te hebben in echte winkels. Het gaat de nieuwe eigenaar puur om de online verkopen. MaxICT bezit zelf wel twee fysieke winkels, maar lijkt geen trek te hebben in uitbreiding van het netwerk. De inboedel van de huidige MyCOM winkels worden dan ook opnieuw in de etalage gezet.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten