Logo GadgetGear.nl
Huawei P Smart 2019
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Huawei presenteert de P Smart 2019+

Na de Huawei P Smart 2019 komt Huawei met een nieuwe uitvoering van het succesnummer. Een plusversie met vooral upgrades als het om de camera aan de achterkant gaat.

Ten tijden van de introductie van de Huawei P20 vertelde een medewerker van Huawei al dat het bedrijf als doelhad vlaggenschip functies sneller in het middensegment te presenteren. Zo wordt de originele Huawei P Smart 2019+ voorzien van een triple AI camera waar het originele model 2 camera’s achterop had zitten. Voor deze innovatie betaal je zo’n €60 meer dan de P Smart 2019 op dit moment.

Je krijgt nu een 24+2 megapixel standaard camera waar de P Smart 2019 13+2 megapixels kreeg. Daarnaast krijg je een 16 megapixels ultragroothoeklens. De selfiecamera lever je wel iets op in. Die gaat van 16 megapixels naar 8 megapixels.

Aan het toestel is verder niet zo gek veel veranderd. Hetzelfde 6,21 inch FullView display. Dezelfde HiSilicon Kirin 710 chipset, maar nu alleen met een 64GB/3GB uitvoering. Het toestel draait op Android 9 in combinatie met EMUI 9.0. Deze uitvoering gaat €259 kosten.

P Smart 2019+ kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.