GadgetGear.nl
Huawei P Smart 2019

Huawei presenteert de P Smart 2019+

Na de Huawei P Smart 2019 komt Huawei met een nieuwe uitvoering van het succesnummer. Een plusversie met vooral upgrades als het om de camera aan de achterkant gaat.

Ten tijden van de introductie van de Huawei P20 vertelde een medewerker van Huawei al dat het bedrijf als doelhad vlaggenschip functies sneller in het middensegment te presenteren. Zo wordt de originele Huawei P Smart 2019+ voorzien van een triple AI camera waar het originele model 2 camera’s achterop had zitten. Voor deze innovatie betaal je zo’n €60 meer dan de P Smart 2019 op dit moment.

Je krijgt nu een 24+2 megapixel standaard camera waar de P Smart 2019 13+2 megapixels kreeg. Daarnaast krijg je een 16 megapixels ultragroothoeklens. De selfiecamera lever je wel iets op in. Die gaat van 16 megapixels naar 8 megapixels.

Aan het toestel is verder niet zo gek veel veranderd. Hetzelfde 6,21 inch FullView display. Dezelfde HiSilicon Kirin 710 chipset, maar nu alleen met een 64GB/3GB uitvoering. Het toestel draait op Android 9 in combinatie met EMUI 9.0. Deze uitvoering gaat €259 kosten.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten