GadgetGear.nl
Homey Flows voor Web

Homey Flow komt naar de desktop

De afgelopen weken zijn we flink aan het testen geweest met de nieuwe Homey. Dé smart home hub van Nederlandse bodem die een complete make-over heeft gekregen. De nieuwe Homey Flows worden nu ook voor desktopgebruikers beschikbaar.

Eigenlijk was dat het belangrijkste waar ik tot nu toe in mijn test tegenaan ben gelopen. De interface op mobiel was echt subliem. Je hebt echt geen computer meer nodig om de Homey hub te managen. Maar… een groot scherm is wel degelijk fijn. Bij de oude Homey app al.

Homey Flows voor Web

Met de komst van Homey Flow voor Web is het nu dus ook mogelijk om op de computer de Homey flows slimmer te maken. Daarnaast levert het grotere scherm betere insights op als het gaat om het gebruik van jouw smart home. En het motiveert stiekem ook om complexere flows op te bouwen. Ook niet onbelangrijk.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de interface webbased. Dus gebruikers van Windows, macOS, ChromeOS en Android kunnen direct flows bouwen op het grote scherm.

Oja, volgende week komt onze review van Homey 2.0 online.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten