Homey Flow komt naar de desktop

Homey kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

De afgelopen weken zijn we flink aan het testen geweest met de nieuwe Homey. Dé smart home hub van Nederlandse bodem die een complete make-over heeft gekregen. De nieuwe Homey Flows worden nu ook voor desktopgebruikers beschikbaar.

Eigenlijk was dat het belangrijkste waar ik tot nu toe in mijn test tegenaan ben gelopen. De interface op mobiel was echt subliem. Je hebt echt geen computer meer nodig om de Homey hub te managen. Maar… een groot scherm is wel degelijk fijn. Bij de oude Homey app al.

Homey Flows voor Web

Met de komst van Homey Flow voor Web is het nu dus ook mogelijk om op de computer de Homey flows slimmer te maken. Daarnaast levert het grotere scherm betere insights op als het gaat om het gebruik van jouw smart home. En het motiveert stiekem ook om complexere flows op te bouwen. Ook niet onbelangrijk.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de interface webbased. Dus gebruikers van Windows, macOS, ChromeOS en Android kunnen direct flows bouwen op het grote scherm.

Oja, volgende week komt onze review van Homey 2.0 online.

Homey kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram