GadgetGear.nl

Dit wordt USB 4

Nu we steeds meer USB 3.1 apparaten in de markt zien, komt USB 4 om de hoek kijken. Deze nieuwe USB generatie is wederom backward compatible, maar dat niet alleen. USB 4 integreert ook Thunderbolt 3.

Met de nieuwe USB 4 standaard versmelten USB en Thunderbolt eindelijk. Daarmee wordt de keuze voor kabels en accessoires een stuk gemakkelijker. Bovendien gaat de bus snelheid omhoog naar 40Gb of 5GB per seconde. Dat is de snelheid die Thunderbolt 3 biedt. Deze integratie wordt mogelijk doordat Intel de technologie nu kosteloos beschikbaar stelt aan de USB Promotor Group.

Hoewel het duidelijk is welke kant USB 4 op gaat, zijn de exacte specificaties nog niet bekendgemaakt. Dat gebeurd later dit jaar pas.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten