GadgetGear.nl
Cooler Master MK850 Toetsenbord

Cooler Master bouwt toetsenbord met controller functies

De knoppen van een toetsenbord kennen doorgaans maar twee staten. Ze maken contact of ze maken geen contact. Maar Cooler Master doet iets nieuws met de Cherry MX switches in haar MK850 toetsenbord.

Het toetsenbord kan namelijk de volledige 4mm van een keypress meten. En daarmee kan Cooler Master spelen. Want door te meten hoe ver de toets wordt ingedrukt, kun je een analoge stickfunctie aan een toets koppelen. Bijvoorbeeld om te bepalen hoe hard een auto mag rijden. Cooler Master noemt dit jaar Aimpad technologie.

Daarnaast krijgt dit toetsenbord ook twee scrollwielen en vijf vaste makro knoppen met 4 verschillende profielmogelijkheden. Cooler Master is ook helemaal over op USB-C (daar worden we vrolijk van) en het toetsenbord is volledig met RGB verlichting uitgerust.

Beschikbaarheid

De Cooler Master MK850 gaat €219 kosten.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten