GadgetGear.nl
Cooler Master MK850 Toetsenbord

Cooler Master bouwt toetsenbord met controller functies

De knoppen van een toetsenbord kennen doorgaans maar twee staten. Ze maken contact of ze maken geen contact. Maar Cooler Master doet iets nieuws met de Cherry MX switches in haar MK850 toetsenbord.

Het toetsenbord kan namelijk de volledige 4mm van een keypress meten. En daarmee kan Cooler Master spelen. Want door te meten hoe ver de toets wordt ingedrukt, kun je een analoge stickfunctie aan een toets koppelen. Bijvoorbeeld om te bepalen hoe hard een auto mag rijden. Cooler Master noemt dit jaar Aimpad technologie.

Daarnaast krijgt dit toetsenbord ook twee scrollwielen en vijf vaste makro knoppen met 4 verschillende profielmogelijkheden. Cooler Master is ook helemaal over op USB-C (daar worden we vrolijk van) en het toetsenbord is volledig met RGB verlichting uitgerust.

Beschikbaarheid

De Cooler Master MK850 gaat €219 kosten.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.