GadgetGear.nl
YouTube Kids op tablet en smartphone

YouTube Kids eindelijk ook in Nederland

Met Google Family was het al een tijdje mogelijk om apparaten van kinderen te managen, maar één onderdeel ontbrak altijd; degelijke ondersteuning voor YouTube. In de VS hadden ze al een tijdje YouTube Kids en dat is vanaf vandaag ook in Nederland te gebruiken.

YouTube Kids is een speciale versie van YouTube met een eigen app. Daarmee kunnen ouders zelf bepalen hoe lang kinderen op YouTube mogen zitten en wat ze op YouTube mogen zien. Daarbij stimuleert de app kinderen om niet alleen Pepa Big tekenfilmpjes te kijken. De app stimuleert ook het bekijken van educatieve filmpjes.

YouTube Kids is verkrijgbaar voor Android en iOS.

1 reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten