GadgetGear.nl
Rexel Momentum X420

Rexel introduceert een nieuwe generatie papiervernietigers

Met de komst van de AVG is het belang om persoonsgegevens veilig te vernietigen gegroeid. In deze gedachte heeft Rexel een nieuwe generatie papiervernietigers geïntroduceerd die papier versnipperen.

De veiligheid van papierversnipperaars wordt aangegeven met een P niveau. De nieuwe Rexel Momentum serie is verkrijgbaar met P3, P4 en P5. Bij P5 wordt het papier tot 2.000 microsnippers versnipperd. De nieuwe machines kunnen tot 20 pagina’s in één keer versnipperen en hebben een reservoir van 15 tot 30 liter. De prijs begint bij €45.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten