Logo GadgetGear.nl
Logo Meta
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Meta blokkeert VPN gebruikers op Threads

Met de komst van Threads lanceerde Meta iets meer dan een week geleden een directe concurrent voor Twitter. Quaprivacy zit het netwerk zo naar in elkaar, dat Meta besloot hem niet in Europa te lanceren. Nu is Meta ook nog begonnen met het blokkeren van Europese gebruikers die via VPN op het sociale netwerk proberen te komen.

Ondanks de extreme gegevensverzameling van het netwerk, lijken vele Europeanen toch interesse te hebben in het nieuwe sociale netwerk. Met VPN services proberen ze de blokkade voor non-Amerikanen te omzeilen. Meta roept dit nu een halt toe, omdat het bedrijf aansprakelijk is over iedere Europeaan die toch gebruik maakt van Threads.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.