GadgetGear.nl
Diverse Elektrische auto's van Renault

Renault verkoopt 200.000 elektrische auto’s

Het Franse Renault heeft deze week een interessante milestone bereikt. Het merk heeft in totaal 200.000 elektrische auto’s verkocht. Daarvan rijden er meer dan 100.000 in thuisland Frankrijk.

In thuisland Frankrijk bezit Ranault inmiddels 56,8% van de markt voor Elektrische auto’s. In 2022 hoopt het merk dat het aandeel elektrische voertuigen dat het verkoopt is toegenomen tot ruim 10%. Met andere worden, dat minder dan 90% van de verkochte Renaults nog een verbrandingsmotor heeft. Het assortiment van Renault bestaat onder anderen uit de Renault Zoe, Kangoo Z.E., Master Z.E. en de Twizy.

Diverse Elektrische auto's van Renault

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten