Bij Olight bouwen ze al een tijdje bijzondere zaklampen. Zaklampen waarvan het gros zelfs te laden is via USB. De zaklamp die ze deze week introduceerden is de Warrior X, ’s werelds sterkste… al zeggen ze het zelf.

De Olight Warrior X meet 14Cm lang en is ontwikkeld om een val van 2 meter hoogte op beton te overleven. Ook hier is de behuizing zo ontwikkeld, dat de lamp via USB geladen kan worden. Daarnaast bevat de behuizing een blauwe slagrand, wat een graag geziene feature is bij tactische zaklampen.

De lamp kent twee menu’s. De eerste is voor de jacht. Je schakelt dan tussen 300 en 2.000 lumen aan licht. Het tweede menu is voor gebruik in de beveiliging. Je schakelt tussen 2.000 lumen en de strobe functie. Er is zelfs een magnetische afstandsbediening voor deze lamp. Ook leuk is dat de lamp trilsignalen geeft wanneer de accu leeg aan het raken is. Dat start wanneer de accu minder dan 30% vol is met een trilling om de vijf minuten. Bij 5% trilt hij iedere 10 seconden.

De Olight Warrior X gaat €139,99 kosten en komt met een nylon draagtas, siliconen grip en een magnetische USB lader. De lamp komt met vijf jaar garantie.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.