GadgetGear.nl

Hama introduceert nieuwe DAB+ ontvanger voor in de auto

Hoewel moderne auto’s tegenwoordig wel over een DAB+ ontvanger beschikken, rijden er nog heel wat auto’s rond zonder. Met de Hama CDR70BT kunnen oude auto’s een upgrade naar DAB+ krijgen.

De Hama CDR70BT wordt met de bestaande autoradio verbonden. Dit kan via een analoge audio aansluiting (AUX), maar ook via de FM band. Dan verandert de Hama CDR70BT zelf in een kleine radiozender. Uiteraard offer je de kwaliteitsvoordelen van DAB+ daar wel weer mee op. De Hama CDR70BT kan daarnaast ook dienst doen als Bluetooth ontvanger.

Beschikbaarheid

De Hama CDR70BT gaat 97,99 euro kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten