GadgetGear.nl

Google Assistant praat nu ook met Pathé

Voice search gaat groot worden, dat was al bekend. Zelfs bioscoopketen Pathé heeft zich nu aangesloten op Google Assistant. Met behulp van Google Home speaker kun je nu informatie opvragen over films en bioscopen.

Dit doe je door te starten met Hey Google, praat met Pathé. Hierna zal Google Assistant je doorverbinden met Charlie de haan; de mascotte van de bioscoopketen. Hierna kun je Charlie vragen stellen als welke bioscoop in de buurt is en wanneer bepaalde films draaien. Charlie kan ook inhoudelijke informatie over de films meegeven.

Charlie de haan is een self learning systeem. Naarmate meer vragen binnenkomen, kan Charlie gerichter antwoorden. De skillset van Charlie zal ook regelmatig worden aangepast.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten