Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

Google Assistant praat nu ook met Pathé

Voice search gaat groot worden, dat was al bekend. Zelfs bioscoopketen Pathé heeft zich nu aangesloten op Google Assistant. Met behulp van Google Home speaker kun je nu informatie opvragen over films en bioscopen.

Dit doe je door te starten met Hey Google, praat met Pathé. Hierna zal Google Assistant je doorverbinden met Charlie de haan; de mascotte van de bioscoopketen. Hierna kun je Charlie vragen stellen als welke bioscoop in de buurt is en wanneer bepaalde films draaien. Charlie kan ook inhoudelijke informatie over de films meegeven.

Charlie de haan is een self learning systeem. Naarmate meer vragen binnenkomen, kan Charlie gerichter antwoorden. De skillset van Charlie zal ook regelmatig worden aangepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.