GadgetGear.nl

Captain Marvel krijgt een 90’s website

Disney’s eerste Marvel film staat op het punt van uitkomen; Captain Marvel. Om dit te vieren, hebben de ontwerpers van Marvel hun Microsoft Frontpage opgestart om een Angelfire website online te zetten.

Om precies te zijn, speelt de film in 1995. In een tijd voor pop-up blockers (dus die Facebook pixel plaatsen ze gewoon). Om dit kracht bij te zetten, hebben ze de site zo ontworpen dat deze eruit ziet als iets wat we destijds mooi vonden. Dus ja, met heel veel animated gif’s, een bezoekersteller, complete afwezigheid van stijl en de nodige schoonheidsfoutjes zoals een enorme zwartruimte onderaan de website.

Bezoek de site.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten