Disney’s eerste Marvel film staat op het punt van uitkomen; Captain Marvel. Om dit te vieren, hebben de ontwerpers van Marvel hun Microsoft Frontpage opgestart om een Angelfire website online te zetten.

Om precies te zijn, speelt de film in 1995. In een tijd voor pop-up blockers (dus die Facebook pixel plaatsen ze gewoon). Om dit kracht bij te zetten, hebben ze de site zo ontworpen dat deze eruit ziet als iets wat we destijds mooi vonden. Dus ja, met heel veel animated gif’s, een bezoekersteller, complete afwezigheid van stijl en de nodige schoonheidsfoutjes zoals een enorme zwartruimte onderaan de website.

Bezoek de site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.