GadgetGear.nl

VW en Ford samen in elektrische auto’s

Tijdens de Detroid Autoshow, kondigden Volkswagen en Ford vandaag aan samen te gaan werken aan elektrische auto’s. Daarbij zal het initieel gaan om de ontwikkeling van elektrische bestelauto’s.

De samenwerking tussen de twee merken is vooral gericht op besparingen. De merken moeten opboksen tegen het populaire Tesla, maar ook tegen start-ups die zich puur op dit segment richten. Door samen te werken, kunnen de twee merken de ontwikkelingskosten flink terugschroeven. Ook geeft het de merken meer mogelijkheden om samen te werken aan de productie. In een aantal markten is het goedkoper om lokaal te produceren. Onder anderen in de VS die ene handelsoorlog met China is aangegaan, kunnen importheffingen enorme gevolgen hebben voor de prijzen van auto’s.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten