GadgetGear.nl

Razer kleurt roze voor Valentijnsdag

In de aanloop naar Valentijnsdag krijgen we enorm veel persberichten met koopideeën waarbij alle rode producten van klanten onder de aandacht worden gebracht. So what!? Razer doet het anders. Het stoere merk kleurt voor de tweede keer ketsroze.

Razer zoals je Razer nog nooit gezien hebt dus. Speciaal voor meiden (maar ongetwijfeld ook voor een aantal mannen) bevat de Quartz productlijn nu maar liefst 8 Razer producten die er nog zoeter uitzien dan Barbie in een Baywatch badpakje. Van roze cover voor de Razer Phone 2 tot de Blade Stealth laptop. Razer gaat all the way.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten