In de aanloop naar Valentijnsdag krijgen we enorm veel persberichten met koopideeën waarbij alle rode producten van klanten onder de aandacht worden gebracht. So what!? Razer doet het anders. Het stoere merk kleurt voor de tweede keer ketsroze.

Razer zoals je Razer nog nooit gezien hebt dus. Speciaal voor meiden (maar ongetwijfeld ook voor een aantal mannen) bevat de Quartz productlijn nu maar liefst 8 Razer producten die er nog zoeter uitzien dan Barbie in een Baywatch badpakje. Van roze cover voor de Razer Phone 2 tot de Blade Stealth laptop. Razer gaat all the way.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.