GadgetGear.nl

Ook de Chevrolet Silverado is nagemaakt van LEGO

Na de echt rijdende Bugatti afgelopen jaar, heeft Chevrolet nu ook een auto in 1-op-1 schaal laten bouwen. Ditmaal door studenten van de Oxford Community School en de Ralph Emerson basisschool in de VS.

In totaal hadden de studenten 334.544 LEGO blokjes nodig om de Chevrolet Silverado na te bouwen. Daarbij gingen ze uit van het 1500 LT Trailbos model dat dit jaar op de markt komt. Datzelfde model zit ook in de nieuwe The LEGO Movie 2. In totaal had het team van 18 studenten 2.000 uur nodig om het model te bouwen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

In tegenstelling tot de Bugatti Chiron bestaat dit model vooral uit gewone stenen. Ook is het niet mogelijk om met deze Chevrolet de weg op te gaan. De ramen zijn niet doorzichtig en er is geen motor. Het is dus vooral voor de mooi.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten