GadgetGear.nl

LEGO Technic introduceert de Bugatti Chiron

Misschien heb je het filmpje al op internet langs zien komen. LEGO Technic liet daarin een 1:1 schaalmodel te zien van de snelle Bugatti Chiron. Alleen wat minder snel, maar wat ons betreft even stoer.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Inmiddels heeft LEGO ook het officiële schaalmodel gepresenteerd. De Bugatti Chiron komt in de LEGO Technic lijn op schaal 1:8. Het schaalmodel heeft een gedetailleerde cockpit meegekregen en ook de beweegbare spoiler achter is overgenomen in het ontwerp van LEGO evenals de W16 motor met bewegende zuigers en… de weekendtas. Elk exemplaar krijgt een uniek serienummer mee en de luxe doos bevat 3.599 onderdelen. De Bugatti Chiron gaat €399 kosten.

Wil je nog een stap verder gaan in het verhaal? Dan komen de menen van Brickstuff met een speciale verlichting set. Deze bestaat uit 23 LEGO stenen die zijn aangepast voor de verlichting van dit model. In totaal bestaat het verlichtingspakket uit 21 LED’s die met twee controllers worden aangestuurd. Ze maken onder anderen gebruik van fiber optics om de verlichtingseffecten mogelijk te maken in het model. Brickstuff komt in november met dit lichtpakket voor de Bugatti Chiron en vraagt hier $154,99 voor.

Wil je toch graag het 1:1 schaalmodel ervaren? Deze staat van 18-24 oktober op LEGO World in Utrecht.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten