Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

LG brengt de LG V40 ThinQ naar Nederland

LG heeft vandaag laten weten dat de LG V40 ThinQ naar Nederland komt. Komende maand moet de Android smartphone met vijf camera’s al in de schappen liggen.

De V-series is altijd een innovatie serie geweest voor LG. De eerste generaties qua displays en nu qua camera’s. LG is, na Huawei, de tweede die nu kiest voor een vlaggenschip met 5 camera’s. Niet alleen bevat deze Android smartphone een 6,4 inch OLED display en de nieuwe Qualcomm Snapdragon 845 chipset, het toestel bevat in totaal vijf camera’s.

De V40 ThinQ is aan de achterkant voorzien van een camera met drie verschillende lenzen: de 16 megapixel supergroothoeklens (107 graden), 12 megapixel standaardlens en 12 megapixel telelens. Voorop krijg je twee camera’s voor selfies. Het gaat om een 8 megapixel groothoek en een 5 megapixel gewone selfie camera. Met andere woorden, deze smartphone is er één voor de creatieven.

Ook op audiogebied lijkt LG de grenzen te willen verleggen. Het merk kiest opnieuw voor een hoogwaardige DAC. Een DAV met 32-bit ondersteuning die ook DTS:X 3D Surround Sound kan neerzetten. En ja, de audio aansluiting is ook gewoon gebleven.

LG communiceert een adviesprijs van €749 na een cashback van €150. Eigenlijk is het dus €899.

LG V40 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.