GadgetGear.nl

KPN stopt met XS4All, Telfort en Yes Telecom

2019 lijkt het jaar van een grote schoonmaak bij KPN. Het bedrijf stopt met drie grote merken; XS4All, Telfort en YES Telecom. Alle klanten zullen worden overgezet naar het KPN merk.

De migratie zal voor het einde van 2020 zijn afgerond. Doordat KPN onder het KPN merk de pakketten overneemt, zal voor klanten niets veranderen behalve het merk. Naast deze merken, heeft KPN nog een hele batterij merken onder haar paraplu hangen. Onbekend is of KPN ook alle kleinere merken gaat elimineren.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten