GadgetGear.nl

Google koopt deel van Fossil

Google heeft weer een opvallende overname gedaan. Het heeft een deel van Fossil gekocht. Fossil was één van de eerste partners voor Android Wear en bezat vele patenten op het gebied van smartwatches.

Met de overname krijgt Google een groot deel van deze patenten in bezit. Daarnaast neemt Google het deel van het team over dat aan deze nieuwe patenten werkte. In totaal legt Google $40 miljoen op tafel om de overname te financieren.

Google werkt al langer aan een eigen Pixel horloge. Dat is het gerucht tenminste. De lancering werd meerdere malen verwacht, maar niet uitgevoerd. Met deze overname zou Google zich beter kunnen richten op de ontwikkeling van eigen smartwatches, maar ook partners beter kunnen beschermen tegen hoge licentiekosten. Daarmee zou Google de smartwatch markt een flinke impuls kunnen geven. In ieder geval voor WearOS. Voor andere besturingssystemen zou Google met de patenten de groei wellicht kunnen vertragen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten