GadgetGear.nl
iPad Pro 2018

Gerucht: Apple werkt aan 7de generatie iPod Touch en 4 iPad’s

Software ontwikkelaars hebben code gevonden die hint op de komst van vijf nieuwe iOS apparaten. Naast nieuwe iPad’s, zou het ook gaan om een nieuwe iPod Touch. Deze komt nadat Apple eerder het besluit nam de gewone iPod uit te faseren.

Eerder deze maand werd al bekend dat de Apple iPod ter ziele was gegaan. Stilletjes werd het product van de site verwijderd. Daarnaast werd pijnlijk duidelijk hoe oud de hardware van de overgebleven iPod Touch werkelijk was. De chipset van de huidige, zesde generatie, iPod Touch stamt nog uit 2014. Het lijkt erop dat 2019 het jaar wordt van de refresh, maar of er dan ook een 2019 chipset in zal liggen…

Apple zou ook werken aan vier nieuwe modellen van de Apple iPad. Twee WiFi-only modellen en twee met 4G of 5G aan boord. Over exacte specificaties van de modellen is de code vaag, net als mogelijke naamgeving. Een opvolger voor de populaire Mini ligt wel in de lijn der verwachting, net als de keuze voor dunnere randen zoals bij de Apple iPad Pro.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten