GadgetGear.nl

Deze beltoon is speciaal voor slechthorenden

Voor veel slechthorenden begint beter horen met het harder zetten van het volume. En als het dan om de beltoon gaat, kan dat een sociaal probleem opleveren. Een speciale beltoon met hiervoor de oplossing leveren.

Specsavers, de brillenzaak waar ze ook gehoortoestellen verkopen, ontwikkelde speciaal een nieuwe ringtone. Deze nieuwe ringtone is ontwikkeld zodat slechthorenden hun telefoon ook op een lager volume horen afgaan. Dit wordt gedaan door met bepaalde tonen te werken die gemakkelijker te horen zijn…. Voor de gemiddelde slechthorende natuurlijk.

Specsavers liet speciale versies van de ringtone maken voor de iPhone, voor Android (Samsung/Huawei) en zelfs Windows Phone. Die laatste is voor oude mensen die te weinig GadgetGear.nl lezen…

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten