Voor veel slechthorenden begint beter horen met het harder zetten van het volume. En als het dan om de beltoon gaat, kan dat een sociaal probleem opleveren. Een speciale beltoon met hiervoor de oplossing leveren.

Specsavers, de brillenzaak waar ze ook gehoortoestellen verkopen, ontwikkelde speciaal een nieuwe ringtone. Deze nieuwe ringtone is ontwikkeld zodat slechthorenden hun telefoon ook op een lager volume horen afgaan. Dit wordt gedaan door met bepaalde tonen te werken die gemakkelijker te horen zijn…. Voor de gemiddelde slechthorende natuurlijk.

Specsavers liet speciale versies van de ringtone maken voor de iPhone, voor Android (Samsung/Huawei) en zelfs Windows Phone. Die laatste is voor oude mensen die te weinig GadgetGear.nl lezen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.