Tesla belooft 100% supercharger dekking in Europa in 2019

Tesla Supercharger

Een groot deel van het comfort van Tesla komt van de laadsnelheid van de elektrische bolides. Om deze te optimaliseren, bouwt Tesla al jaren aan een eigen netwerk van Superchargers. Vanaf eind 2019 moeten deze heel Europa dekken.

Dit verklaart Elon Musk vandaag op Twitter. Terwijl de fabrikant de Tesla Model 3 klaarstoomt voor introductie in Europa, gaf Tesla al aan de auto’s van een nieuwe CCS aansluiting te voorzien. CCS staat voor Combined Charging System. Alle Supercharger laders worden momenteel van deze nieuwe aansluitingen voorzien. Evenals de nieuw te bouwen Superchargers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.