GadgetGear.nl

Tesla belooft 100% supercharger dekking in Europa in 2019

Een groot deel van het comfort van Tesla komt van de laadsnelheid van de elektrische bolides. Om deze te optimaliseren, bouwt Tesla al jaren aan een eigen netwerk van Superchargers. Vanaf eind 2019 moeten deze heel Europa dekken.

Dit verklaart Elon Musk vandaag op Twitter. Terwijl de fabrikant de Tesla Model 3 klaarstoomt voor introductie in Europa, gaf Tesla al aan de auto’s van een nieuwe CCS aansluiting te voorzien. CCS staat voor Combined Charging System. Alle Supercharger laders worden momenteel van deze nieuwe aansluitingen voorzien. Evenals de nieuw te bouwen Superchargers.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten