Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Deze robot doet de toiletbril omlaag

Robots, in huis kunnen we er maar geen genoeg van krijgen. De nieuwste robot op de markt zal menig vrouw gelukkig maken. De SmartNudge zorgt ervoor dat de toiletbril altijd omlaag gaat.

De SmartNudge staat nu op kickstarter en moet dus een einde maken aan de discussies wie de toiletbril omhoog heeft laten staan wanneer moeders de vrouw haar bibs weer eens op het koude porselein heeft geparkeerd.

De SmartNudge robot werkt op basis van vier batterijen en moet zo’n anderhalf jaar meegaan. De sensoren detecteren de bril wanneer deze omhoog staat. Na 90 seconden geeft de robot de bril een tikje zodat deze weer omlaag gaat.

Natuurlijk is het wel handig als je een soft close toiletbril hebt. Die is namelijk niet meegeleverd. Mocht je toch een simpele bril hebben die meteen een smak maakt, levert SmartNudge dempers mee. Handig! Het robotje gaat $29 kosten zonder verzendkosten naar Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.