GadgetGear.nl

Deze robot doet de toiletbril omlaag

Robots, in huis kunnen we er maar geen genoeg van krijgen. De nieuwste robot op de markt zal menig vrouw gelukkig maken. De SmartNudge zorgt ervoor dat de toiletbril altijd omlaag gaat.

De SmartNudge staat nu op kickstarter en moet dus een einde maken aan de discussies wie de toiletbril omhoog heeft laten staan wanneer moeders de vrouw haar bibs weer eens op het koude porselein heeft geparkeerd.

De SmartNudge robot werkt op basis van vier batterijen en moet zo’n anderhalf jaar meegaan. De sensoren detecteren de bril wanneer deze omhoog staat. Na 90 seconden geeft de robot de bril een tikje zodat deze weer omlaag gaat.

Natuurlijk is het wel handig als je een soft close toiletbril hebt. Die is namelijk niet meegeleverd. Mocht je toch een simpele bril hebben die meteen een smak maakt, levert SmartNudge dempers mee. Handig! Het robotje gaat $29 kosten zonder verzendkosten naar Nederland.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten