GadgetGear.nl

Tele2 en T-Mobile meer concurrentie op de Nederlandse markt

Gisteren las je dat de fusie tussen Tele2 en T-Mobile in Nederland is goedgekeurd. De grote vrees was dat er met drie netwerken op de Nederlandse markt, minder concurrentie zou zijn. Tele2 en T-Mobile beloven snel met 5G en glasvezel te komen.

Op een speciale site met beloftes, laat de nieuwe combinatie zien jaar nek uit te steken voor de Nederlandse consument. En laat het ook duidelijk zien de netwerken van KPN en Vodafone uit te dagen.

Zo belooft de combinatie in 2020 al een landelijk 5G netwerk te leveren, maar ook snel internet van 100Mb voor 500.000 huishoudens die hier nu nog niet bij kunnen. Bovendien gaan de twee samen glasvezel uitrollen waar KPN en Vodafone dit niet doen. De doelstelling is 2 miljoen huishoudens en bedrijven aansluiten. Ook blijft Tele2 haar unlimited data 4G abonnement nog zeker drie jaar aanhouden.

Gaan Tele2 klanten nu T-Mobile klanten worden? Nee, dat niet. De merken Tele2, T-Mobile en Ben lijken voor nu te blijven bestaan. Je kunt dus niet van een T-Mobile naar een Tele2 abonnement schuiven zonder je bij de ene provider af te melden en bij de andere aan te melden.

Alle details staan op deze site.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten