GadgetGear.nl

Sony introduceert nieuwe PS4 Pro

Sony komt opnieuw met een vernieuwde versie van de Playstation 4 Pro. Het nieuwe model dat in de winkelschappen komt te liggen, zal vooral een stuk stiller zijn dan het oude model.

De PS4 Pro (ik heb nog een gewone PS4, so shoot me) blijkt nogal een lawaaibak te zijn. Nouja, hij kan een gezoem produceren op 55 decibel. Met het nieuwe model is dit teruggebracht tot 48 decibel. Dit klinkt misschien als een enorm klein verschil, maar de schaal van decibel is echt enorm breed. Zo klinkt een pruttelend koffiezetapparaat al snel 55 decibel terwijl een koelkast die aan staat, 50 decibel produceert. De PS4 Pro komt hier dus nog twee decibel onder.

Qua uitrol is nog weinig bekend. In het VK wordt hij al wel verkocht, maar enkel in combinatie met Red Dead Redemption 2.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten