Roccat introduceert zijn nieuwe Unplugged producten, zonder stekker. Met de Unplugged series, introduceert Roccat apparatuur die helpt jouw bureau netjes te houden. Of om jouw setup gemakkelijk mee te nemen naar een LAN party.

Volledig in het herkenbare design van Roccat, bieden zij met de Unplugged series, een steun voor je headset, een muis bungie en een draagtas voor jouw beeldscherm en randapparatuur.

Roccat Apuri Raw

De Apuri Raw zorgt dat de kabel van jouw muis, nooit meer in de weg zit. De muis bungie is ontworpen om de kabel van jouw muis in vast te klikken. Zo heb je nooit meer last dat de losse draad  of dat deze ergens achter vast komt te zitten.

De Apuri Raw muis bungie is verkrijgbaar voor €19,99.

Roccat Modulok

De Roccat Modulok is ontworpen om jouw headset netjes weg te kunnen hangen. Mocht je jouw headset even niet gebruiken, dan is het over het scherm hangen of wegleggen op jouw bureau niet meer de enige optie. De Roccat Modulok heeft een simpel maar toch stijlvol design.

De Modulok headset dock is verkrijgbaar voor €29,99.

Roccat Tusko

De Roccat Tusko is misschien wel het meest interessante item in de Unplugged series. Met de Tusko kan je jouw beelscherm en randapparatuur makkelijk en veilig vervoeren naar bijvoorbeeld een LAN party. Door een stevige plastic plaat in deze ‘tas’ geeft deze extra bescherming aan jouw kostbare beeldscherm. Verder is er ook nog plaats voor jouw toestenbord en muis zodat je gemakkelijk alle randapparatuur in één keer mee kan nemen.
Op de verpakking is te lezen dat de Tusko geschikt is voor 20″ en 24″ schermen. Wij gaan er even vanuit, gezien de formaten, dat het om de 16:9 en 16:10 geschaalde schermen gaat.

De Tusko is verkrijgbaar voor €69,99.

Verkrijgbaarheid

Alle items uit de Roccat Unplugged series zijn per direct verkrijgbaar voor de bovengenoemde prijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.