Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Pepper Jobs TCH-6 Ultra USB-C Digital AV Multipoort & Netwerk Hub met 5 sterren.

The Good
  • Erg net en functioneel ontwerp
  • Erg snelle hub
  • Met power delivery
  • Met verlichting


Met de Pepper Jobs TCH-6 Ultra USB-C Digital AV Multipoort & Netwerk Hub levert het jonge merk weer een mooi ontworpen USB-C hub voor de Apple MacBook pro en andere apparaten. Wij hebben hem getest.

Unboxing

In de verpakking van de Pepper Jobs TCH-6 Ultra USB-C Digital AV Multipoort & Netwerk Hub vinden we naat de hub zelf, ook nog een opbergtasje om hem netjes te houden. Handig!

Design

Qua design lijkt Pepper Jobs hier echt een eigen weg in te zijn geslagen. Het aluminium ziet er prachtig uit en is net iets donkerder dan het Space Grey van Apple. Gezien hij toch niet strak naast jouw MacBook zal liggen, mag dit geen probleem zijn.

Leuk detail is de blauwe LED verlichting die erin zit. Deze verlicht de poorten wanneer je hem in het donker gebruikt. Oké, als Apple gebruiker kan ik me voorstellen dat een witte LED de voorkeur zou hebben gehad, maar wat is dit handig! Hier weet deze adapter zich echt positief te onderscheiden van adapters die we eerder hebben getest. Top!

Ook handig is de print bovenop de adapter. Alle poorten zijn op de bovenkant al duidelijk aangegeven en dus zeer gemakkelijk toegankelijk.

Aansluitingen

Qua aansluitingen kom je echt niets tekort met de Pepper Jobs TCH-6 Ultra USB-C Digital AV Multipoort & Netwerk Hub. Tenminste, ik als gadgethongerige gebruiker mis niets. Je krijgt namelijk drie USB 3.0 poorten, een USB-C poort, gigabit LAN, HDMI, een SD en microSD kaartlezer en een 3,5mm audio uitgang.

De USB-C poort die Pepper Jobs heeft geplaatst is wat ze een power delivery poort noemen. Daar kun je dus de MacBook adapter op aansluiten om ook de MacBook tijdens gebruik te laden. Of bijvoorbeeld de 12v auto adapter van Pepper Jobs… of de powerbank met Power Delivery. Veel flexibiliteit dus.

De HDMI poort valt ook positief op. Daarmee kun je jouw laptop of MacBook een 4K TV laten aansturen. Er zit dus aardig wat kracht in deze kleine adapter.

Conclusie: Pepper Jobs TCH-6 Ultra USB-C Digital AV Multipoort & Netwerk Hub

Dat we deze adapter 5 sterren geven is een no-brainer. Hoewel het design voor MacBook gebruikers misschien iets teveel afwijkt van wat Apple met aluminium en verlichting doet, zal dit voor het gros van de gebruikers niet heel spannend zijn. Dat tellen we dus niet als minpunt mee en dan blijft er niets te klagen over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.