GadgetGear.nl

Review: Pepper Jobs Power Delivery PD45W20L (45W USB-C PD powerbank)


Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Pepper Jobs Power Delivery PD45W20L met 4.5 sterren.

The Good
  • Heel net ontwerp
  • Ruim voldoende aansluitingen
  • Ruim voldoende capaciteit
  • Laden met 45 Watt!!!

The Bad
  • Mist voetjes
  • Micro-USB poort lijkt weinig nut te hebben

Niet alleen jouw smartphone laden, maar ook jouw Apple MacBook Pro? Met deze missie introduceerde Pepper Jobs haar Power Delivery PD45W20L 45W USB-C PD powerbank in Nederland.

Unboxing

In de verpakking van de Power Delivery PD45W20L 45W USB-C PD powerbank vinden we niet alleen de powerbank, maar ook een USB-C kabel. Handig!

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Design

De Pepper Jobs Power Delivery PD45W20L 45W USB-C PD powerbank is geheel ontworpen met een plastic body. Net, zwart plastic met blauwe LED’s. Oké, persoonlijk heb ik wat tegen blauwe LED’s. Die zijn zo Chinees. Wit was voor mijn smaak stijlvoller geweest, maar ze zijn wel heel netjes weggewerkt. En persoonlijke smaak weegt niet echt mee in mijn oordeel.

Wat ik wel echt mis is iets van een voetje aan de onderkant. Op de tast weet je niet welke kant je boven moet leggen. En wanneer deze dingen veel over tafels schuiven, op de grond naast je liggen wanneer jouw laptop op schoot ligt en je ergens op de vloer zit, krijgen ze gewoon krassen. Hier kan het design dus net even wat beter. Maar met een beetje zorgvuldigheid… ja, hier halen we toch een klein stukje van de eindscore af.

Qua print en totale afwerking is deze powerbank wel zeer chique.

Gebruik

Wat opvalt, is de micro-USB aansluiting op de powerbank. Deze is om hem op te laden, maar dat kun je ook via de USB-C aansluiting. Gezien er ook geen micro-USB lader bij zit en de hele wereld overgaat op USB-C, is de micro-USB ingang wat ons betreft compleet overbodig.

De USB-C aansluiting is heeft de PD aanduiding. Hier kan hij 45 Watt naar buiten pompen, maar ook aangeleverd krijgen. Alleen niet tegelijk. Dus de Power Delivery PD45W20L 45W USB-C PD powerbank aan jouw MacBook lader en de MacBook aan de Power Delivery PD45W20L 45W USB-C PD powerbank gaat hem niet worden. Priority Charging zou hier een leuke feature zijn geweest…

Nee, we moeten even omdenken. We sluiten de MacBook pro aan op de lader en dan de Power Delivery PD45W20L 45W USB-C PD powerbank op de vrije USB-C poort van de MacBook Pro. Dan worden beiden rustig opgeladen en mis je dus geen tweede USB-C poort en ook geen priority charging.

Verder krijg je nog twee USB-A poorten om jouw smartphones, tablets etc op te laden. Handig! Beide poorten laden op met maximaal 2.4 ampère. Met een totale capaciteit van 20.800mAh kun je jouw MacBook (afhankelijk van het model) 1,3 keer opladen. Ruim voldoende stroom voor een paar hele lange vluchten dus.

Conclusie: Pepper Jobs Power Delivery PD45W20L 45W USB-C PD powerbank

Er zijn nog niet zo gek veel powerbanks die een MacBook Pro kunnen opladen over USB-C. De Pepper Jobs Power Delivery PD45W20L 45W USB-C PD powerbank loopt dus vooraan in de markt. Qua design missen we wel echt iets van voetjes aan de onderkant. Dat is het enige dat deze powerbank weerhoudt van een perfecte 5 sterren score. 4,5 sterren dus!

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten