GadgetGear.nl

Hyundai gaat solar panelen in autodaken plaatsen

Nederland telt dagelijks heel wat kilometers autodak onder de zon. Om de actieradius van haar auto’s te verbeteren, wil Huawei nu solar panelen in autodaken plaatsen.

Sterker nog, Hyundai wil het niet bij het dak houden. Ook plaatsing op de motorkap lijkt een optie voor het merk en dit zal bij zowel de hybride als bij volledig elektrische modellen het geval zijn. Wel stelt Huawei dat de technologie echt alleen bij nieuwe modellen geïntroduceerd zal worden. Het zal dus nog even duren voor we deze solar daken en motorkappen in de praktijk gaan zien.

Hyundai experimenteert met drie soorten solar panelen op auto’s. Voor daken is het bedrijf bezig met semi-transparante panelen. Zo kun je toch wat zonlicht vangen in de auto. Dit type paneel is gepland voor hybride modellen. De all-electric auto’s krijgen een zonnedak van siliconen.

De technologie zal in 2019 echt worden geïntroduceerd.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten