Wanneer we gadgets testen, moeten we regelmatig ons externe IP adres opzoeken. Daarvoor zijn inmiddels heel wat websites gelanceerd, maar de meesten staan bol van de reclame. Bovendien zijn er mensen, die niet weten wat een IP adres is.

IP adressen zijn enorm belangrijk. Met de komst van IPv6, zien ze er bovendien ook nog eens heel anders uit dan wat we de laatste jaren gewend zijn. Om gebruikers en helpdeskmedewerkers te helpen, lanceren we vandaag MijnIP.nu om de vraag “Wat is mijn IP?” duidelijk te beantwoorden.

Op MijnIP.nu vertellen we niet alleen wat jouw externe IP adres is, maar geven we ook voorlichting over wat IP adressen zijn. En hoe gevaarlijk het is om een IP adres aan een ander door te geven (hint: het valt wel mee). Qua opmaak hebben we de pagina zo licht mogelijk gehouden. Vooral omdat we vinden dat deze snel moet laden.

Hebben jullie, onze lezers, nog feedback? Dan horen we die natuurlijk graag. We willen echt een zo handig mogelijke pagina bouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.