GadgetGear.nl

GadgetGear.nl introduceert MijnIP.nu

Wanneer we gadgets testen, moeten we regelmatig ons externe IP adres opzoeken. Daarvoor zijn inmiddels heel wat websites gelanceerd, maar de meesten staan bol van de reclame. Bovendien zijn er mensen, die niet weten wat een IP adres is.

IP adressen zijn enorm belangrijk. Met de komst van IPv6, zien ze er bovendien ook nog eens heel anders uit dan wat we de laatste jaren gewend zijn. Om gebruikers en helpdeskmedewerkers te helpen, lanceren we vandaag MijnIP.nu om de vraag “Wat is mijn IP?” duidelijk te beantwoorden.

Op MijnIP.nu vertellen we niet alleen wat jouw externe IP adres is, maar geven we ook voorlichting over wat IP adressen zijn. En hoe gevaarlijk het is om een IP adres aan een ander door te geven (hint: het valt wel mee). Qua opmaak hebben we de pagina zo licht mogelijk gehouden. Vooral omdat we vinden dat deze snel moet laden.

Hebben jullie, onze lezers, nog feedback? Dan horen we die natuurlijk graag. We willen echt een zo handig mogelijke pagina bouwen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten