Beveiliging in 4K, dit is de Arlo Ultra

Hij is zojuist in de VS gepresenteerd, de Arlo Ultra. Bij GadgetGear zijn we al tijden fan van de Arlo beveiligingscamera’s. Camera’s zonder netwerkkabels en zonder stroomkabels. Met de Arlo Ultra kiest het merk bovendien voor 4K en HDR.

De Arlo Ultra is de opvolger op de Arlo Pro 2 camera. Het verschil tussen de twee is letterlijk gigantisch. Je gaat namelijk niet alleen van Full HD resolutie naar 4K resolutie. De nieuwe beeldsensor kan ook HDR beelden verwerken. Je krijgt dus ook ’s nachts de mogelijkheid om beelden in kleur te bekijken.

Maar daar stopt het niet. Arlo introduceerde tijdens de IFA haar Arlo Security Light. Een kleinere versie hiervan is nu ingebouwd in de Arlo Ultra camera. Deze kan dus als beveiligingsverlichting worden gebruikt. Handig!

Arlo is niet de eerste die voor 4K gaat Nest kwam dit jaar met de Nest Cam IQ die eveneens in 4K filmt. Maar de Arlo heeft geen stroom nodig omdat deze een ingebouwde accu bevat. Opvallend is ook dat deze Arlo camera’s worden uitgerust met een microSD slot. Zo kun je eindelijk beelden lokaal opslaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.